Uusi Tampere -festivaali perutaan toistamiseen – järjestäjät kääntävät jo katseet kesään 2022 ja toivovat lippujen palauttamista

Uusi Tampere -festivaali on peruttu kesältä 2021. Järjestäjien tiedotteen mukaan syynä ovat yleisötapahtumarajoitusten epävarmuus.

– Yleisötapahtumarajoituksiin liittyvät epävarmuustekijät tekivät tässä kohtaan tapahtuman suunnittelemisen liian vaikeaksi, tiedotteessa todetaan.

– Haluammekin panostaa nyt siihen, että kesällä 2022 pääsemme kaikki nauttimaan historian parhaasta Uusi Tampere -festivaalista, jossa voimme nauttia livekeikoista ja yhdessäolosta vapaasti.

Tapahtuma peruttiin nyt toista kertaa. Viime vuonna tapahtuma siirrettiin ensin heinäkuulta syksylle, mutta peruttiin lopulta kokonaan.

Tapahtumaan ostetut pääsyliput voi palauttaa ostopaikkaan 12. heinäkuuta asti. Tapahtuman järjestäjät toivovat tiedotteessa, että viime vuoden tapahtumaan ostetut liput palautetaan, jotta ensi vuoden tapahtuman kanssa voidaan aloittaa puhtaalta pöydältä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut