Supermarsu tulee Pyynikin kesäteatteriin

Pyynikin kesäteatteri on tiedottanut, että kesällä se esittää lastennäytelmän. Esitys on näytelmäversio Paula Norosen suositusta Supermarsu ja vieraat viemäristä -kirjasta.

Kesällä nähtävä uunituore näytelmäversio on Teatteri Siperian ja Pyynikin kesäteatterin yhteistuotanto, joka tarjoilee supermarsumaista teatterin riemua koko perheelle. Ensimmäinen esitys on tarjolla 28. kesäkuuta.

– Jättiläismarsu, joka on muuttanut putkiremontin tieltä Lahden mäkimontusta Tampereelle Näsinneulaan, ottaa yhteyttä Supermarsu-Emiliaan. Jättiläismarsu kertoo, että ilmassa on huolestuttavia merkkejä. Pian alkaakin tapahtua outoja asioita: Lassen kodin vierassängyssä on nukuttu, joku karvainen hiippari etsii isoäitiään ja puhaltelee ihmisiä kumoon, eräs omituinen otus kuljeskelee kaupungilla kyselemässä ihmisten toiveita. Keitä nämä erikoiset ja hätääntyneet tyypit ovat?, selvitetään konseptia tiedotteessa.

Supermarsu-Emilian on pakko selvittää ilmiön taustat, pelastaa kaupunki ja erityisesti nämä omituiset hahmot. Samaan aikaan Emilia tutustuu naapuriin muuttaneeseen kivaan poikaan ja vanhat ystävyyssuhteet joutuvat koetukselle.

Esitykset alkavat 28. kesäkuuta. Viimeinen esitys on vuorossa 3. elokuuta.

Supermarsu ja vieraat viemäristä

Käsikirjoitus: Paula Noronen

Dramatisointi: Marika Heiskanen

Ohjaus: Tuukka Huttunen

Näyttelijät: Maiju Saarinen, Valtteri Lehtinen, Karoliina Blackburn, Marko Keskitalo ja Marika Heiskanen

Pukusuunnittelu ja puvustus: Laura Lipiäinen

Supermarsun seikkailuja voi seurata Pyynikin kesäteatterin pyörivässä ja katetussa katsomossa 28. kesäkuuta – 3. elokuuta välisenä aikana.

Näytelmän ikäsuositus on yli 5-vuotiaille.

Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 12. toukokuuta.

Esitysten katsojamäärää on toistaiseksi rajoitettu ja katsomoon jätetään turvavälejä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut