Kaistoja yksi, parkkipaikkoja pois... – katutyömaasta liikennejärjestelyjä Satakunnankadun ja Näsilinnankadun risteysalueella

Tampereen keskustassa aloitetaan katutyöt Satakunnankadun ja Näsilinnankadun risteyksessä maanantaina 17.5.2021. Näsilinnankadulla uusitaan vesijohtoa ja rakennetaan uusi hulevesiviemärijärjestelmä Satakunnankadun risteyksestä Kauppakadulle saakka.

Työmaakaivanto on aluksi risteyksessä Satakunnankadun pohjoispuolella ja kadun ajorata risteysalueella siirretään kadun eteläpuolelle. Molempiin suuntiin Satakunnankadulla on autoliikenteelle käytössä yksi kaista.

Näsilinnankadulta pohjoissuunnasta ei pääse enää kääntymään Satakunnankadulle, ja liikenne on estetty aidalla ennen Satakunnankadun risteystä. Työn ajaksi Näsilinnankadun pohjoispää muutetaan kaksisuuntaiseksi, ja pysäköintipaikat kadun varrelta poistetaan.

Jalankulkuväylät pysyvät suunnilleen nykyisillä paikoillaan, kulkua ohjataan opastein ja aidoin. Satakunnankadun ja Näsilinnankadun risteyksestä poistetaan liikennevalot työn ajaksi, ja suojatien eteen sijoitetaan väliaikaiset hidastintöyssyt.

Kun kaivanto risteyksessä etenee Satakunnankadun keskivaiheille ja eteläpuolelle, autoliikenne ohjataan kulkemaan kadun pohjoispuolta. Kadunvarsipysäköinti Näsilinnankadulta välillä Satakunnankatu-Puutarhakatu poistetaan portaittain työn edetessä.

Ajo kiinteistöille säilyy työmaan ajan, mutta hetkellisiä katkoksia yhteyksiin voi tulla liikennejärjestelyjen yhteydessä.

Työt Satakunnankadun risteysalueella valmistuvat kesäkuussa ja Näsilinnankadulla syksyllä 2021.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut