Huumeilla jälleen osuutta asiaan: tamperelainen pariskunta joutui täysin odottamattoman ryöstön kohteeksi, kun tekijät tulivat "väärään asuntoon"

Tammikuun alussa tamperelaisen pariskunnan illanvietto keskeytyi odottamattomasti, kun asuntoon syöksyi yhtäkkiä joukko täysin vieraita nuoria miehiä. Taustalla oli yhden ryöstäjän tekemä arviointivirhe: hän oli johdattanut ryhmän heidän näkökulmastaan "väärään asuntoon".

– Miehet olivat puhuneet, että kyseessä oli väärä asunto, mutta ryöstetään silti, nainen kuvaili ryhmän käymää keskustelua.

Miesystävää oli ammuttu kuulapistoolilla. Ryhmään kuulunut 19-vuotias mies oli kertonut muille, että kohteessa olisi arvotavaraa ja myöskin huumausaineita käytettäväksi. Asunto ei ollut se, mihin neljän ryöstäjän ryhmä oli mennyt, mutta siitä huolimatta sieltä oli viety muun muassa kaksi iPhone-puhelinta, MacBook-tietokone, naisen matkalaukku sekä 480 euron arvoinen kaulaketju.

Miehet olivat samana iltana käyneet myös toisessa asunnossa. Sieltä he eivät olleet kuitenkaan saaneet saaliikseen niin paljon tavaraa kuin olisivat halunneet, joten nelikko oli päättänyt lähteä ryöstöretkelle myös toiseen asuntoon.

Ryöstöretken päätekijä, 19-vuotias Niko Lindberg tuomittiin useista rikoksista kahden vuoden ja yhdeksän kuukauden mittaiseen vankeusrangaistukseen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut