Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen maauimalaan pääsee maanantaina – tosin rajoitetusti

Tampereen maauimala avataan eläkeläisille, kouluryhmille sekä poikkeuksellisesti myös erityisuimakortin haltijoille maanantaina 17.5. kello 6.30. Normaalisti erityisuimakortti ei oikeuta maauimalan käyttöön. Uintikeskuksen ja maauimalan yhdistelmälippu ei ole toistaiseksi käytössä ja maauimalassa on toistaiseksi käytössä kahden tunnin aikarajasuositus.

Kulku maauimalaan tapahtuu maauimalan sisäänpääsyporteista. Maauimalan lipunmyynti ja kahvila ei ole toistaiseksi avoinna vaan lipunmyynti tapahtuu Tampereen uintikeskuksen lipunmyynnistä.

Uimahalleissa ja maauimalassa on muistettava noudattaa turvavälejä, käytettävä vahvan suosituksen mukaisesti maskia yleisissä tiloissa ja pukuhuoneissa sekä muistettava noudattaa käsihygieniaa.

Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän suositusten mukaisesti maanantaista 17.5. alkaen uimahallien rajoituksia puretaan siten, että lääkinnällisin perustein myönnetyn erityisuimakortin haltijoiden sekä lasten ja nuorten harrastetoiminnan lisäksi mahdollistetaan myös eläkeläisten sisäänpääsy halleihin. Kuuluminen sallittuihin käyttäjäryhmiin on todistettava jokaisella käyntikerralla. Myös maauimala avautuu rajoitetusti.

Tampereen uintikeskuksen, Pyynikin uimahallin sekä Tesoman uimahallin toiminta on jaettu päivän aikana erilaisiin aikajaksoihin, jotka mahdollistavat annettujen turvasuositusten noudattamisen. Arkisin kello 8.30 – 13 osa allas-, pukeutumis- ja peseytymistiloista on varattu erityisryhmien lisäksi myös kouluryhmille.

Tesoman uimahallissa lisäksi myös maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin sekä Pyynikin uimahallissa tiistaisin ja torstaisin kello 17.00 – 20.30 lastenallas sekä osa pukeutumis- ja pesutiloista on varattu uimakouluryhmille.