Olavi Uusivirran voi nyt tilata Tampereella esiintymään vaikka kotipihalle – lue, mistä on kyse

Teemu Nurmi

Tapahtumajärjestäjä Live Nation ja suomalainen ravintolaruoan kotiinkuljetuksesta tunnettu teknologiayritys Wolt käynnistivät toukokuussa yhteistyön, joka mahdollistaa livekeikan tilauksen yksityistilaisuuteen Woltin applikaation tai verkkosivujen kautta. Yhteistyön ensimmäiset keikat nähtiin äitienpäiväviikonloppuna Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla Olavi Uusivirran tähdittämänä. Olavi Uusivirran viime viikonlopun keikat oli loppuunmyyty. Uudet julkistukset ja Tampereen (30.5.) ja Turun keikat tulevat myyntiin keskiviikkona 12. toukokuuta klo 11.

Tilauksen tekeminen on tehty helpoksi ja se onnistuu Woltin sovelluksen sekä verkkosivujen kautta. Keikoille voi osallistua tapahtumapaikkakunnan kokoontumisrajoituksista riippuen max. 6-10 henkilöä, keikat järjestetään ulkona riittävät turvavälit huomioiden, ja niitä koskevat ajankohtaiset paikallisen aluehallintaviraston kokoontumisrajoitukset ja -ohjeistukset.

Live Nation vastaa tapahtumien tuotannosta, artistin toimittamisesta sovitulle tapahtumapaikalle, teknisestä toteutuksesta ja tapahtuman turvajärjestelyistä. Sen jälkeen kun asiakas on tehnyt tilauksen Woltin palvelussa, Live Nation käy puhelimitse tilaajan kanssa läpi tapahtumaan liittyvät järjestelyt ja turvatoimet.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut