Yle: Valtatie 11:n liikenneonnettomuudessa kuolleet nuoret olivat tulossa Tampereelle kokoontumisajoihin

Putajassa lauantaina sattunut kolari vaikutti valtatie 11:n liikenteeseen tuntikausien ajan. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Sastamalan Putajan kohdalla viime lauantaina sattuneessa liikenneonnettomuudessa kuolleet nuoret olivat tulossa Porista Tampereelle kokoontumisajoihin. Asian vahvistaa Ylen haastattelussa tutkinnanjohtaja Antti Leppilahti .

Lauantai-iltana hieman kello 18 jälkeen sattunut onnettomuus aiheutui, kun Porin suunnasta matkalla ollut henkilöauto lähti ohittamaan kovalla vauhdilla kahta edellään ajanutta autoa ja törmäsi henkilöautoon, joka ajoi Tampereen suunnasta omalla kaistallaan. Tässä autossa matkustanut vanhempi pariskunta loukkaantui vakavasti, mutta heillä ei ole hengenvaaraa. Onnettomuudessa kuoli lisäksi kolmas henkilö, keski-ikäinen mies joka oli matkalla Kiikoisiin moottoripyörällä.

Kokoontumisajot ovat yleistyneet viime viikkoina Tampereen-seudulla. Vappupäivän iltana Pirkanmaalla nähtiin lähes tuhat autoa, ja viime lauantaina autoilijat kokoontuivat Särkänniemen parkkipaikalla sekä Ikean parkkipaikalla.

Tamperelainen uutisoi tiistai-iltana, etteivät nämä kokoontumiset ole sujuneet täysin ongelmitta.

– Poliisi on kirjannut rikosilmoituksia mm. useista ylinopeuksista ja tilanteista, joissa kuljettaja on osoittanut vakavaa piittaamattomuutta liikenneturvallisuutta kohtaan, kertoo liikenneyksikön johtaja ylikomisario Jari Näkki Sisä-Suomen poliisilaitokselta tiedotteessa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut