Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilves jäi HJK:n kyydistä tiistai-iltana Tampereen Ratinassa – "Ei auta kuin siirtää katse seuraavaan"

Tampereen Ilves oli vastaantulija tiistai-iltana Tampereen Ratinassa, kun HJK vei pisteet mukanaan maalein 0-3. Ottelu ratkaistiin jo ensimmäisellä puoliajalla: puolen tunnin pelin jälkeen vierasjoukkue oli kolmen maalin johdossa ja matsi oli käytännössä ratkaistu.

Ottelussa parasta antia tamperelaiseen makuun olivat vaihdot, jotka toivat Ilveksen uudet pelaajat Jean Carlos Blancon ja Roger Torresin kentälle. Kolumbialaispelaajat osoittivat potentiaalia: Blancon pusku torjuttiin niukasti maaliviivalta ja Torresin vapaapotku meni ottelun loppuminuuteilla hieman takatolpasta ohi.

– HJK oli tyly ja viimeisteli tehokkaasti paikkansa. Kaksi erikoistilannemaalia olivat huono startti meille. Emme olleet valmiita kamppailemaan. Vähän hukattiin tilanteenvaihdot ja takamatkasta oli hankala nousta, Wiss totesi Ilveksen verkkosivuilla.

Peli tasoittui toisella puoliajalla.

– Toisella jaksolla olimme varsinkin pallollisina parempia. Pystyimme syöttelemään ja löytämään tiloja edetä. Voi olla, että HJK varmisteli ja tyytyi puolustamaan, mutta oli siellä valonpilkahduksiakin.

– Tauon jälkeen asenne oli se, että ei ole mitään hävittävää. Koetimme nostaa profiiliamme ja voittaa toinen jakso. Vähän siinä jo osa piiputtikin. Ei auta kuin siirtää katse seuraavaan, HIFK-peli tulee nopeasti, Wiss kommentoi.