Paula Norosen luoma Supermarsu ottaa Tampereen haltuun kesällä – pörröisen sankarin voi bongata näyteikkunoista, Pyynikin kesäteatterista ja Tampere-talosta

Teemu Nurmi

Pörröinen ja tiedostava supersankari Supermarsu lentää uuden Supermarsu 2 -elokuvan myötä Tampereelle. Ennen ensi-iltaa Supermarsun voi bongata kaupungin näyteikkunoista ja sankari nähdään tulevana kesänä myös Pyynikin kesäteatterissa. Ensi-ilta on luvassa syksyllä Tampere-talossa ja syyslomalla vietetään Supermarsu-päivää Vapriikissa.

– Tampere on tunnetusti loistava paikka supersankareiden päämajoille. Lisäksi Tampereelta on Supermarsulla toimivat lentoyhteydet pelastushommiin joka puolelle maailmaa, kertoo Supermarsun luoja, kirjailija Paula Noronen tiedotteessa.

Supermarsu esiintyy Pyynikin kesäteatterissa parikymmentä kertaa heinä- ja elokuun aikana. Koko perheen hauska ja ihan pikkuisen jännittäväkin seikkailu Supermarsu ja vieraat viemäristä saa ensi-iltansa 28. kesäkuuta.

Tampere Tunnetuksi ry järjestää tulevana kesänä yhdessä elokuvan tuotantoyhtiön kanssa Supermarsu-bongauskisan yritysten näyteikkunoissa. Bongauskisa alkaa 7. kesäkuuta ja jatkuu heinäkuun loppuun.

Tampere-talossa juhlitaan 3. lokakuuta Supermarsu 2 -elokuvan maailmanensi-iltaa. Maailmanensi-ilta nähdään Tampere-talon Isossa salissa ja samalla päästään tapaamaan itse Supermarsua ja uuden elokuvan tekijöitä sekä kuulemaan Tampere Filharmonian elokuvaan nauhoittamaa musiikkia. Tampere-talon aulassa pääsee puolestaan kurkistamaan uuden elokuvan kulisseihin Supermarsu 2:n making of -valokuvanäyttelyssä.

Syyslomaviikolla Vapriikissa järjestetään Supermarsun museopäivä. Silloin kaikki innokkaat marsufanit voivat osallistua luontoaiheisiin työpajoihin ja opastuksiin luonnontieteellisessä museossa.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut