Pirkanmaalla järjestettyjen kokoontumisajojen yhteydessä on kirjattu ylinopeuksia – "Voi johtaa todella vakaviin seurauksiin"

Poliisi huomauttaa kokoontumisajojen yhteydessä havaittujen ylinopeuksien aiheuttamista haitoista ja riskeistä. Petteri Mäkinen/ESM:n arkisto
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Sisä-Suomen alueella on järjestetty toukokuun aikana kahdet autojen kokoontumisajot. Tapahtumaan on osallistunut satoja ajoneuvoja ja liikenne on ollut vilkasta etenkin pääteillä kokoontumisajojen aikana.

– Poliisi on valvonut liikennettä kokoontumisajojen aikana ja puuttunut liikenneturvallisuutta vaarantavaan toimintaan. Poliisi on kirjannut rikosilmoituksia mm. useista ylinopeuksista ja tilanteista, joissa kuljettaja on osoittanut vakavaa piittaamattomuutta liikenneturvallisuutta kohtaan, kertoo liikenneyksikön johtaja ylikomisario Jari Näkki Sisä-Suomen poliisilaitokselta.

Poliisi muistuttaa, että kokoontumisajojen aikaan pääteillä liikenne on vilkasta ja autoja on normaalia enemmän liikenteessä.

– Varsinkin silloin kovat ylinopeudet ja muu vaarallinen ajokäyttäytyminen saattavat johtaa todella vakaviin seurauksiin, toteaa ylikomisario Näkki.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut