Portsari ehti väliin, kun ennenkin poliisin kanssa tekemisissä ollut tamperelaismies löi puukolla – syyttäjä vaatii nyt ehdotonta vankeutta

Aluesyyttäjä Tanja Heinonen vaatii tamperelaismiehelle vähintään seitsemän kuukauden mittaista vankeusrangaistusta pahoinpitelystä. Heinonen hakee rangaistusta ehdottomana versiona, sillä tamperelaismiehellä on pitkä entisyys vastaavista teoista.

Tämänkertainen tapaus ajoittuu lokakuuhun 2019. Tuolloin miehelle on tullut ravintolassa riitaa miehen kanssa. Tilanne on mennyt siihen, että lopulta mies on kaivanut puukon ja yrittänyt lyödä sillä riidan toista osapuolta.

Tässä vaiheessa tilanteeseen on mennyt väliin portsari, joka on laittanut kätensä lyönnin eteen. Isku on osunut kämmeneen, johon on syntynyt noin senttimetrin mittainen viiltohaava, kynsivamma kahteen sormeen sekä pinnallinen ihoviilto käden keskisormeen.

Syytetty on myöntänyt teonkuvauksen pääpiirteissään, mutta näkee syyllistyneensä tilanteessa enintään lievään pahoinpitelyyn.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut