Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt se varmistui: Petri Kontiola jatkaa uraansa Ilveksessä

Aiemmille huhuille tuli perjantaina varmistus, kun jääkiekko-Ilves julkisti kolme uutta pelaajasopimusta. Kiinnostavin niistä löytyy keskushyökkääjäosastolta: maajoukkueleirityksessä mukana oleva konkari Petri Kontiola jatkaa uraansa Ilveksen riveissä yksivuotisella sopimuksella.

Vuonna 1984 Seinäjoella syntynyt Tappara-kasvatti Kontiola on juurtunut Tampereelle olkoonkin, että mies pelasi kaudet 2007–2019 ulkomailla ja vielä kauden 2019–2020 KHL-Jokereissa. NHL-ura jäi 12 ottelun mittaiseksi, mutta KHL:ssä tulosta tuli usean kauden ajan hyvällä menestyksellä.

Tapparassa junioriuransa ratkaisevat vaiheet elänyt Kontiola havitteli aiemmin paikkaa myös Tapparasta, mutta seura ei löytänyt käytäväpuheiden mukaan hänelle käyttöä. Viime kaudella HPK:ssa syntyi 55 pelatussa ottelussa 14 maalia ja 41 syöttöä, ja nyt ura jatkuu Tampereella Ilveksen paidassa.

Tämän lisäksi seura julkisti sopimukset hyökkääjä Matias Mäntykiven ja hyökkääjä Joonas Odenin kanssa. Mäntykiven ja Odenin sopimukset ovat kaksivuotisia.