Rantaperkiössä ja Härmälässä uusitaan kävely- ja pyöräteitä

Nuolialantien pohjoisreunan saneeraus alkaa Härmälässä ja Rantaperkiössä ensi maanantaina. Kadun pohjoisreunan yhdistetty jalkakäytävä ja pyörätie uusitaan erotelluksi jalkakäytäväksi ja pyörätieksi. Lisäksi uusitaan pohjoisreunan katuvalaistus ja vesihuolto.

Vuonna 2021 vuonna toteutetaan väli Härmälän rantapuisto (K-Market) - Kuusikko eli suunnilleen osuus Metsolankadulta Kannistonkadun kohdille.

Työnaikaisista liikennejärjestelyistä aiheutuu muutoksia alueen jalankulku- ja pyöräilyreiteillä. Vaihtoehtoisista reiteistä tiedotetaan erillisillä opastauluilla.

Työt katuosuudella valmistuvat syksyllä 2021.

Nuolialantie on osa Tampereen ja Pirkkalan välistä seudullista pyöräilyn pääreittiä sekä Härmälän ja Rantaperkiön läpi kulkeva kokoojakatu. Väylän parantaminen välillä Leirintäkatu-Hatanpään valtatie on saanut valtionavustusta Traficomilta kävelyn ja pyöräilyn investointiohjelmasta.

Tampere on saanut valtionavustusta kaikkiaan kahdeksalle hankkeelle, joilla parannetaan kävelyn ja pyöräliikenteen olosuhteita katuverkolla. Hankkeet toteutetaan 2020-2022.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut