Myös Särkäniemi avaa juhannuksena suurterassin, hakee ravintoloitsijoita kojuihin – Tarjolla esteetön näkymä lavalle, johon tulossa myös live-esiintyjiä

Tampereen Keskustorille kesällä avattava yhteisterassi Keskustorin kesäkeidas saa seuraa suurterassista myös Särkänniemessä.

Särkänniemi kertoo nettisivuillaan hakevansa ravintolakumppaneita avaamaan kojunsa juhannuksena aukeavalle Food Park Särkäntorille.

– Food Park Särkäntori on uusi viihteellinen ruokaan, juomaan ja iloon keskittyvä alue Särkänniemen huvipuistossa. Food Park Särkäntorin tavoitteena on tarjota street food -henkisiä vaihtoehtoja myös aikuisempaan makuun Särkänniemen ydinsesongissa juhannuksesta koulujen alkuun saakka, taustoitetaan Särkänniemen nettisivuilla.

Vaatimuksena on kumppanin "ainutlaatuinen ja houkutteleva tuotekonsepti tai tunnettu ja kiinnostava brändi".

Alueella toimivat Särkänniemen oma buffet- ja anniskeluravintola Riemu sekä pikaruokakioski Suolapala. Kaikista Särkäntorin pöydistä on näkymä Estraadi-esiintymislavalle, johon on suunnitteilla live-musiikkia iltapainotteisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset pitää jättää 14. toukokuuta mennessä.

Esimerkiksi käsityöläisoluita ei hakemukseen kannata luvata, sillä ehtojen mukaan juomat on hankittava Särkännimen yhteistyökumppaneilta Olvilta ja Lavazzalta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut