Kasvisravintola Zeytuun lopetti toimintansa – "Tarina loppui koronarajoituksiin"

Tampereen Tuomiokirkonkadulla toiminut kasvisravintola Zeytuun lopettaa toimintansa. Ravintola kertoo asiasta Facebook-päivityksessä.

– Meillä oli loistava liikeidea, maukkaat ruoat jotka oli rakkaudella valmistettu, meitä tuettiin, meistä pidettiin, meillä oli kaikki hyvin. Meillä oli kaikki valmiina kasvisruoan ilosanoman jakamiseksi, pankki ja yhteistyökumppanit kulkivat ilolla rinnalla. Koronarajoitusten myötä liiketoimintamme haudattiin konkurssiin, päivityksessä kuvaillaan.

Ratkaisevaksi nousi ravintolan mukaan se, että se oli juuri ennen koronapandemiaa avannut uuden toimipisteen. Tämä nosti yhtiön liikevaihtoa ja heikensi omaa pääomaa, joten ravintola ei saanut korona-avustuksia.

– Me koemme että me emme tehneet mitään "väärää", maailma tuli, asetti rajoitukset ja meidän rakas, upea elinkeinomme vedettiin viemäristä alas, päivityksessä kommentoidaan.

Yrittäjät vihjaavat, että toiminnalle saattaisi olla luvassa jatkoa.

– Vaikka Zeytuunin toiminta päättyy, puhaltaa uudet tuulet ja ehkä tapaamme vielä.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut