Kasvisravintola Zeytuun lopetti toimintansa – "Tarina loppui koronarajoituksiin"

Ravintola Zeytuun joutuu lopettamaan toimintansa. Vuonna 2016 otetussa arkistokuvassa kokki Sadek Zeeno esittelee meze-ateriaa, joka on maistelulajitelma erilaisia kasvisruokia. Sonja Sivonen/ESM:n arkisto
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tampereen Tuomiokirkonkadulla toiminut kasvisravintola Zeytuun lopettaa toimintansa. Ravintola kertoo asiasta Facebook-päivityksessä.

– Meillä oli loistava liikeidea, maukkaat ruoat jotka oli rakkaudella valmistettu, meitä tuettiin, meistä pidettiin, meillä oli kaikki hyvin. Meillä oli kaikki valmiina kasvisruoan ilosanoman jakamiseksi, pankki ja yhteistyökumppanit kulkivat ilolla rinnalla. Koronarajoitusten myötä liiketoimintamme haudattiin konkurssiin, päivityksessä kuvaillaan.

Ratkaisevaksi nousi ravintolan mukaan se, että se oli juuri ennen koronapandemiaa avannut uuden toimipisteen. Tämä nosti yhtiön liikevaihtoa ja heikensi omaa pääomaa, joten ravintola ei saanut korona-avustuksia.

– Me koemme että me emme tehneet mitään "väärää", maailma tuli, asetti rajoitukset ja meidän rakas, upea elinkeinomme vedettiin viemäristä alas, päivityksessä kommentoidaan.

Yrittäjät vihjaavat, että toiminnalle saattaisi olla luvassa jatkoa.

– Vaikka Zeytuunin toiminta päättyy, puhaltaa uudet tuulet ja ehkä tapaamme vielä.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut