Tampereen kirjastojen koronarajoitukset lieventyvät – maanantaina pääsee taas valikoimaan luettavaa hyllyjen välissä kierrellen

Tampereen kirjastojen rajoituksia lievennetään. Kokoelmatilat ja lehtisalit avataan asiakkaille maanantaina 10. toukokuuta, minkä jälkeen asiakkaat pääsevät jälleen hakemaan lainattavaa normaalisti hyllyistä. Lehtisaleista voi lainata lehtiä tai jäädä lyhyeksi aikaa lukemaan niitä. Kirjaston työskentely- ja harrastustilat pidetään kuitenkin vielä toistaiseksi suljettuina.

Kirjastoissa suositellaan yhä pikaista asiointia. Kirjastoissa on asiakaskoneita välttämättömään, lyhytaikaiseen (15 min) käyttöön. Koneen voi varata käyttöön asiakaskoneiden ajanvarausjärjestelmästä. Jos koneita on vapaana, niitä voi käyttää ilman ajanvarausta.

Asiakkaille suositellaan automaattien käyttöä ja kirjastomaksujen maksamista kortilla tai verkkomaksuina PIKI-verkkokirjastossa.

Kirjastojen kaikki tapahtumat, tilavaraukset, kurssit ja paikan päällä kirjastoissa pidettävät opastukset on peruttu ainakin nykyisten kokoontumisrajoitusten ajan 16.5. saakka.

Kirjastoissa on pääsääntöisesti voimassa normaalit aukioloajat omatoimiaukioloaikoja lukuun ottamatta. Omatoimiaukiolot eivät ole käytössä, jotta henkilökunta voi valvoa tilan turvallista käyttöä.

Asiakkaiden tulee käyttää kasvomaskia, jos sen käyttöön ei ole terveydellistä estettä. Kaikkien tulee huolehtia yli kahden metrin turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta sekä tulla kirjastoon vain terveenä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut