Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt on valoa tapahtumatunnelin päässä! – Pyynikin kesäteatterin kesä on toteutumassa suunnitelmien mukaan

Pyynikin kesäteatterin kesä on totetutumassa ennakkosuunnitelmien mukaan.

Pyynikin kesäteatterin esityskausi käynnistyy 16. kesäkuuta Tohvelisankarin rouvan ensi-illalla. Tohvelisankarin rouva on Pyynikin kesäteatterin, Tampereen Teatterin ja Tampereen Työväen Teatterin yhteistuotanto, jonka ohjaa Antti Mikkola.

Nimiroolissa tohvelisankari Aadolfina nähdään Tom Lindholm ja hänen nuorikkonaan Piia Soikkeli. Muissa rooleissa ovat Ola Tuominen, Aimo Räsänen, Pia Piltz, Arttu Ratinen, Karoliina Kudjoi, Pyry Kähkönen, Inke Koskinen, Esme Kaislakari ja Henry Pöyhiä.

Esityksiä on 14. elokuuta saakka.

Kantaesitysmusiikkikomedia Pesänjako on ensi-illassa 9. heinäkuuta. Marika Vapaavuoren ohjaamassa ja Lari Halmeen tähdittämässä rikoskomediassa kuullaan Tuure Kilpeläisen & Kaihon Karavaanin kaikki suurimmat hitit.

Rooleissa nähdään myös Sari Siikander, Ville Majamaa, Mari Turunen, Senni Raappana, Louie So ja Pasi Sarikoski. Esitykset ovat heinäkuussa 25. heinäkuuta saakka.

Pyynikin kesän lastennäytelmä julkistetaan ensi viikolla.

Pyynikin estradilla esiintyvät elokuussa muiden muassa Jarkko Ahola, Club for Five ja Steve ´n´ Seagulls. Kesän päättää elokuun viimeisenä viikonloppuna ensi kertaa järjestettävä Festivaali, uusi mainstream- ja indiemusiikin boutique-festivaali. Festivaalissa nähdään ja kuullaan muun muassa Olavi Uusivirtaa, Maustetyttöjä ja Erika Vikmania.