Tamperelaispoliisi on erittäin huolissaan huumeisiin liittyvän väkivallan raaistumisesta – MTV: "Vähän pelonsekaisin tuntein seuraa tätä..."

Viime viikolla Lempäälässä sattui rikostapaus, jossa aamuvarhain henkilö tunkeutui itselleen täysin tuntemattoman henkilön asuntoon ja pahoinpiteli tämän teräasetta käyttäen sairaalakuntoon.

Tekoa tutkitaan nyt tapon yrityksenä. Sen ilmeinen motiivi oli varastaa käyttöön auto.

– Asianomistajan auto on otettu käyttöön, ja poliisi on myöhemmin epäillyn tästä ajoneuvosta tavannutkin. Ei tämmöinen hirveän yleistä ole, että tullaan menopeliä hakemaan alle, kommentoi tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Luoto MTV:n haastattelussa.

Luoto on huolissaan tekojen raaistumisesta. Hänen mukaansa päihteillä on keskeinen osuus kehityksessä. Ja kun puhutaan päihteistä, ei puhuta enää pelkästä alkoholista.

– Ollaan niin sekaisin, ettei meinata edes itse muistaa, että mitä on tehty, missä on oltu ja kenen kanssa. Kyllä vähän pelonsekaisin tuntein seuraa tätä, että ollaan miettimässä pitäisikö tietty huumausaine jopa sallia. Kyllä näin tutkivan poliisin näkökulmasta kyllä vähän huolestuttaa kieltämättä, Luoto sanoo haastattelussa.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut