Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

PTR2021 ALKAA: Mikä on Paras Tamperelainen Ravintola? Entä lounaspaikka, olutravintola, kahvila tai bilepaikka? Äänestä täällä

Ottaako Napoli arvostetun Paras Tamperelainen Ravintola -tittelin jo neljännen kerran peräkkäin?

Vai onko viime vuoden kakkonen, monipuolinen Pyynikin Brewhouse tai kolmonen, perinteikäs Coussicca valmis haastajaksi?

Viime vuoden top 10:stä löytyivät myös muun muassa maineikkaat Zarillo, Plevna ja Pulteri ja uudemmat tulokkaat Muusa ja Aloha Ramen.

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ!

Paras Tamperelainen Ravintola 2021 -äänestys on jälleen alkanut. Pääsarjan lisäksi pääsee äänestämään tuttuun tapaan myös parasta lounaspaikkaa, olutravintolaa, kahvilaa ja bilepaikkaa.

Jokaisessa sarjassa saa viime vuosien äänestysten tapaan rastittaa kolme suosikkiaan.

– Tämä on nyt toinen vuosi peräkkäin, kun äänestys järjestetään alan toimintaedellytysten kannalta poikkeuksellisissa olosuhteissa. Ravintolatoimiala tarvitsee nyt kaikkien tukea, jota voi parhaiten osoittaa käyttämällä rajoitettujakin palveluja. Eiköhän ääni suosikkipaikallekin ilahduta, uskoo Tamperelaisen päätoimittaja Petteri Mäkinen.

Paras Tamperelainen Ravintola on valittu Kaupunkilehti Tamperelaisen järjestämällä lukijaäänestyksellä vuodesta 2013 saakka. Viime vuonna ääniä annettiin 5000–6000 sarjaa kohti.

Paras lounaspaikka oli viime vuonna 4 Vuodenaikaa, olutravintola Pyynikin Brewhouse, kahvila Pyynikin Munkkikahvila Pyynikin näkötornilla ja bilepaikka Doris.

Ainakin yksi voittaja vaihtuu, sillä Doris lopetti toimintansa ainakin toistaiseksi Aleksanterinkadun kellarikerroksessa talon purkamisen takia.

– Moni ehdokaslistoilla oleva paikka joutunut koronavuoden aikana pitämään suuren osan kuluneesta vuodesta ovensa kiinni. Näin on käynyt varsinkin bilepaikka-sarjassa. Toivottavasti mahdollisimman harvalla sulku jää pysyväksi, toteaa Mäkinen.

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ!

Jokaisessa sarjassa voi äänestää myös omia ehdokkaitaan. Ehdokaslistoilla on tuttuun tapaan koottu viime vuosien menestyjiä, eniten ääniä saaneita omia ehdokkaista ja tärkeimpiä vuoden aikana avanneita uutuuksia.

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ!