Keskustorin kesäkeitaan ravintolahaku avautui – "Tavoittelemme mahdollisimman monipuolista ja tyylikästä tuotteiden ja ruoka-annosten kokonaisuutta"

Konseptikuva Keskustorin kesäkeitaasta. Havainnekuva: WSP Finland Oy / Tampereen kaupunki

Teemu Nurmi

Tampereen Keskustorille toteutetaan kesäkeidas, jonka keskeisenä elementtinä on Tampereella toimivien yrittäjien ruoka- ja juomatarjonta. Haku kesäkeitaan ravintolatoimijaksi on nyt auki. Toimijaksi haetaan sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.tampere.fi/keskustori 4.5.-16.5.2021.

Keskustorin kesäkeidas on avoinna joka päivä 1.7.-19.9.2021. Keskustorin kesäkeitaalle tulee noin 350 asiakaspaikkaa ja enintään kahdeksan vuokrattavaa myyntipistettä. Ravintolatoimijoita valitaan myyntipaikkoja vastaava määrä.

Keskustorille on tavoite aikaansaada erilaiset asiakkaat huomioiva ruoka- ja juomatarjonta. Erityistä huomiota toimijoiden valinnassa kiinnitetään ravintolatoimijan tarjoaman kokonaisuuden laatuun.

– Tavoittelemme mahdollisimman monipuolista ja tyylikästä tuotteiden ja ruoka-annosten kokonaisuutta. Näin ollen ravintolakonsepti on yksi tärkeimmistä toimijoiden valintaperusteista, kertoo tapahtumapäällikkö Saara Saarteinen tiedotteessa.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut