Päihtynyt moottoripyöräilijä ajoi poliiseja karkuun Tampereella – matka päättyi törmäykseen Nekalantiellä

Poliisilla oli hieman ennen vappua tehtävä, jossa se ajoi takaa karkuun ajavaa moottoripyöräilijää Tampereella. Tehtävä päättyi lopulta tilanteeseen, jossa pyörä kaatui Nekalantiellä ja pyöräilijä lensi liikenteenjakajan yli.

Tätä ennen havaittuaan poliisin moottoripyörä kiihdytti kovaa vauhtia keskustan suuntaan ja partio menetti näköyhteyden kuljettajaan. Hetkeä myöhemmin poliisi havaitsi Nekalantiellä kaatuneen moottoripyörän.

Tämänhetkisten tietojen mukaan moottoripyöräilijä oli menettänyt moottoripyörän hallinnan ja törmännyt vastaantulevaan henkilöautoon. Moottoripyörän kuljettaja lensi törmäyksen voimasta liikenteenjakajan yli. Kuljettaja toimitettiin sairaalaan. Henkilöauton kuljettaja ei loukkaantunut tilanteessa, mutta henkilöautoon tuli vaurioita.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, huumausaineen käyttörikokseen ja moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut