Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lähimaksu koekäyttöön tänään Nyssen linjalla 15 – Toukokuun aikana käyttöön koko Nysse-liikenteessä

Lähimaksu Nysseissä otettiin koekäyttöön tänään tiistaina linjan 15 bussireitillä Järvensivu-Ratina-Petsamo. Koekäytön aikana lähimaksua pääsee kokeilemaan 1 euron alennettuun hintaan A-B vyöhykkeen matkalla.

Koekäytön aikana lähimaksulla ostetulla lipulla ei ole vaihto-oikeutta muihin linjoihin. Matkakortilla tai mobiililipulla maksetut matkat toimivat kuten ennenkin. Alennettu hinta on voimassa tämän viikon loppuun, 9.5. asti. Jos asiakas tekee 90 minuutin aikana useamman matkan bussireitillä 15, veloitetaan vain yksi matka.

Toukokuun aikana lähimaksu laajenee koko Nysse-liikenteeseen.

Lähimaksamiseen kelpaavat lähimaksuominaisuudella varustetut Visa, Mastercard ja Eurocard-maksukortit sekä mobiililaitteisiin liitetyt maksukortit.

Lähimaksua varten lippulaitteisiin on lisätty erillinen lähimaksulukija. Lähimaksua käytettäessä lippulaitteelta painetaan lähimaksupainiketta, jonka jälkeen valitaan vyöhykkeet, joilla halutaan matkustaa. Laite tarjoaa automaattisesti sen hetkistä ja seuraavaa vyöhykettä. Tämän jälkeen maksukorttia näytetään lippulaitteen vasemmalla puolella olevaan lukijaan.

Asiakas voi tarkastella tekemiään matkoja ja niiden hintoja jälkikäteen asiakasportaalista. Lisätiedot ja linkin asiakasportaaliin löydät osoitteesta nysse.fi/lahimaksu.