Tredu lisää kilpaurheilijoiden opintomahdollisuuksia – uusi tekniikan alan sporttiryhmä aloittaa syksyllä 2022

Teemu Nurmi

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu laajentaa kilpaurheilijoille suunnattua koulutustarjontaa ja perustaa uuden sporttiryhmän tekniikan alalle. Kone- ja tuotantotekniikan perustutkintoon johtavaan sporttiryhmään haetaan jo vuoden 2022 yhteishaussa. Laajentuva koulutustarjonta vastaa työelämän kasvavaan kysyntään ja monipuolistaa kilpaurheilijoiden opinto- sekä työmahdollisuuksia tulevaisuudessa.

Tredu on ammatillinen urheiluoppilaitos, jossa kilpaurheilu on yhdistettävissä opiskeluun. Tällä hetkellä Tredussa on yksi sporttiryhmä Tampereen Sammonkadun toimipisteen liiketoiminnan tutkinnonalalla, mihin opiskelijat on valittu urheilullisin perustein. Toinen sporttiryhmä aloittaa syksyllä 2022 kone- ja tuotantotekniikan alalla Hervannassa. Opinnot mahdollistavat myöhemmin reitin amk-insinööriopintoihin.

Sporttiryhmässä urheilijoiden opinnot on suunniteltu niin, että he voivat aamutreenien, maajoukkueleirien ja kilpamatkojen aikana keskittyä urheiluun eikä heidän tarvitse olla huolissaan samaan aikaan etenevistä opinnoista. Samalla tuetaan aidosti Olympiakomitean ajatusta kaksoisura-ajattelusta.

Kommentoi

Mainos: Pirkanmaan Osuuskauppa

Kuka olet ilman titteliäsi? Ihmisten työpaikan mallit kertovat

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut