Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Classicin naisten joukkue vahvistuu kolmella uudella pelaajalla

Tampereen Classicin naisten joukkue vahvistaa nuorta joukkuettaan kolmella kovalla nimellä, kun Johanna Homi, 26, Suvi Hämäläinen, 17, ja Jenni Torkki, 21, liittyvät mukaan.

Yli 200 ottelua Salibandyliigassa pelannut Homi siirtyy Classiciin Ruotsin Superliigan Siriuksesta ja haluaa menestyä.

– Joukkueella on hyvä ja ammattimainen suunnitelma tulevaisuuden suhteen ja haluan olla osa sitä tarinaa. Kausi Ruotsissa kehitti itseäni kokonaisvaltaisesti ja uskon, että kokemuksestani on hyötyä nuoren joukkueen kanssa. Tavoitteenani on myös naisten MM-kisat joulukuussa ja siitä paikasta taistelen tosissani, neljännen vuoden lääkäriopiskelija niputtaa.

Suvi Hämäläinen pelasi viimeksi kilpailija Kooveen riveissä ja hakee nyt itselleen ja joukkueelle menestystä uusissa ympyröissä.

– Tosi innostunein fiiliksin liityn Familyyn, jossa koko paketti on kunnossa täysivaltaiseen pelaamiseen koko organisaation tuella. Tavoite on kehittyä ja saada uraan lisäbuustia sekä taistella mitaleista joka kilpailussa.

Tampereella syntynyt Jenni Torkki tulee mielellään kotikaupunkiinsa.

– Olen syntynyt Tampereella ja ollut Classicissa aikoinani tryoutilla. Classic on ollut aina se seura, jossa olen halunnut pelata ja nyt sekin haave toteutuu. Tavoitteenani on pelata ehjä kausi ja saada itseni huippukuntoon ja luonnollisesti menestyä joukkueen mukana, monista eri loukkaantumisista viime vuosina kärsinyt Torkki kertoo.