Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen ytimeen tulee hulppea ravintola- ja saunaterassi hotellin katolle – Saunastakin on näkymät Näsi- ja Pyhäjärvelle sekä Pyynikille

Tampereen Uros Live -elämysareenan kokonaisuuteen kuuluvan Lapland Hotels Arenan katolle tulee terassi, jonka nimeksi tulee Laawu Rooftop Terrace & Sauna.

Laawun elämykset ovat tarjolla kaikille – niin hotellin asiakkaille, Uros Live -areenan tapahtumissa vieraileville kuin muillekin asiakkaille.

Kattoterassi pitää sisällään kolme saunaa, paljun ja oleskelutilan asiakaspaikkoineen sekä juoma- ja ruokatarjoiluineen. Koko kattoterassin ja sen noin 300 asiakaspaikkaa saa halutessaan myös vuokrattua täysin omaan käyttöönsä.

Kattoterassi kohoaa kahdennentoista kerroksen korkeudessa ja koko terassialueen ydin on hiiligrillein varustettu keittiö, joka on auki kesäaikaan. Saunamaailma on auki vuoden ympäri.

Kattoterassin saunaosasto on erotettu ravintolan terassista omaksi kokonaisuudeksi, josta on muun terassin tapaan näkymät niin Näsi- ja Pyhäjärvelle kuin Pyynikillekin.

Lapland Hotels Arenaan on tulossa yhteensä 273 huonetta, comfort-tasosta parvekellisiin sviitteihin. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 6–11 ja yli 70 niistä on oma sauna. Hotellissa on myös arena-aitiohuoneita, joiden terassilta voi seurata Uros Live -areenan tapahtumia.