Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jukka Jalonen nimesi ensimmäisen MM-leiriryhmän – mukana runsaasti Tampereelta tuttuja nimiä

Suomen jääkiekon A-maajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen on nimennyt ensimmäisen leiriryhmän kevään MM-kisoihin liittyen.

Mukana listassa on runsaasti Tampereelta tuttuja nimiä. Puolustukseen on nimetty Jarkko Parikka, joka edusti Ilvestä päättyneellä kaudella. Hyökkäysosastolta löytyy Ilveksen kapteeni Eemeli Suomi sekä Lempäälän Mörkö Marko Anttila, joka pelasi päättyneellä kaudella Jokereissa. Erityisen mielenkiintoinen nimi on jo konkariosastoon laskettava Petri Kontiola, joka pelasi päättyneellä kaudella HPK:n paidassa. Kontiolan esitys liigakentillä oli erittäin väkevä, ja ura jatkuu tulevalla kaudella Ilveksen paidassa.

Muita tuttuja nimiä ovat Tappara-kasvatti, maalivahti Harri Säteri, joka on pelannut pitkään KHL:ssä. Lähtökohtaisesti Säterillä on hyvät mahdollisuudet kilpailla joukkueen ykkösmaalivahdin paikasta yhdessä Jussi Olkinuoran kanssa. Hyökkääjä Veli-Matti Savinainen edusti pitkään Tapparaa, samaten nyt Ruotsissa pelaava Niko Ojamäki on Tappara-taustainen hyökkääjä.

Hyökkääjä Jere Karjalainen tuli tutuksi Tappara-paidasta takavuosina, mies pelaa nyt KHL-seura Sochin riveissä.