Raimo Helminen pärjää tänä keväänä paremmin kuin Ilves, mutta töitä ei ole tiedossa – IS: "Kyllä puhelimen tarvitsisi perhana piristä jossain kohtaa"

Raimo Helmisen kausi TPS:n päävalmentajana on sujunut hyvin. Vielä on kuitenkin epäselvää, missä Ilves-legenda valmentaa seuraavalla kaudella. Pekka Ruissalo/ESM:n arkisto
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Niin siinä vain kävi, että Ilves-legenda Raimo Helmisen kausi jatkuu kiekkokeväänä pidempään kuin kasvattajaseura Ilveksen. TPS aloittaa torstaina välieräsarjan HIFK:ta vastaan, on lähtökohtaisesti altavastaaja, mutta näyttänyt aiemmin kauden aikana että yllätysvalmiutta riittää.

Päävalmentaja Helminen on yllättänyt viemällä joukkueensa pitkälle kevääseen, mutta tästäkin huolimatta päävalmentajasopimusta ei ole ensi kaudelle vielä tiedossa. Helminen teki aikoinaan TPS:n kanssa kauden mittaisen valmentajasopimuksen.

– Olemme koko ajan yrittäneet pitää fokuksen siinä, että menemme peli kerrallaan kohti pudotuspelejä ja olemme ytimessä illasta toiseen. Siinä olemme onnistuneet hyvin, sanoo Helminen Ilta-Sanomille.

Menestyksestä huolimatta Helminen on jäämässä ainakin ilman liigavalmennussopimusta kaudelle 2021-2022. Tämä johtuu pitkälti siitä, että valmentajasopimukset tehdään pitkälti jo syyskauden aikana.

– Ei ole vieläkään valitettavasti tullut mitään jippii-tarjouksia mistään. Kyllä puhelimen tarvitsisi perhana piristä jossain kohtaa – muualtakin suunnalta kuin toimittajilta, saamari, Helminen kommentoi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut