Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miten onnistuu Mika Hilanderin seuraaja Ilveksen maalilla? – "Koetan vain keskittyä omaan tekemiseen"

Ilveksen miesten Veikkausliiga-joukkue koki kaudelle 2021 suuria muutoksia, ja ennen kaikkea huomattavan nuorennuksen aiempaan liittyen. Yksi suuri muutos nähdään maalin suulla, kun pitkään joukkueen ykkösmaalivahtina pelannut Mika Hilander siirtyi Hakaan ja tilalle tuli nuori Rasmus Leislahti.

Seurauksena Ilveksellä on maalivahtikaksikko, joilla on yhteensä yksi pelattu Veikkausliiga-ottelu: se on Eetu Huuhtasella, joka pääsi maaliin kauden 2020 päätösottelussa.

Kausi alkoi hankalasti, eikä Leislahtikaan välttämättä voinut olla omiin otteisiinsa täysin tyytyväinen, mutta suunta on kääntynyt parempaan päin.

– Edelliset viikot ovat tuoneet lisää fiilistä. Kyllä hyvät tulokset auttavat aina, sanoo Leislahti Veikkausliigan verkkosivujen haastattelussa.

On selvää, että Mika Hilanderin jälkeen seuraajan paineet ovat Tampereella kovat. 37-vuotias Hilander ei ole ollut maalissa takavuosien vireessä, mutta persoona jätti omat muistijälkensä.

– En ole sitä jaksanut miettiä. Koetan vain keskittyä omaan tekemiseen, Leislahti sanoo.