K-ryhmä jatkoi kasvua Pirkanmaalla alkuvuonna – Ruokakaupassa Citymarketit nousivat isolle prosentille

K-ryhmän myynti ilman veroja Pirkanmaalla oli alkuvuodesta yhteensä 221,2 miljoonaa euroa ja se kasvoi 7,4 prosenttia.

Päivittäistavarakaupan myynti oli 159,3 miljoonaa euroa ja se kasvoi 6,4 prosenttia. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kävi 40,6 miljoonalla eurolla ja se oli plussalla 7,0 prosenttia. Autokaupan myynnin arvo oli 21,3 miljoonaa euroa ja se kehittyi 16,0 prosenttia.

– Päivittäistavarakauppa jatkaa erinomaista kehitystä ja erityisesti K-Citymarketien ruokakaupan liki 11 prosentin kasvu ilahduttaa. K-Rautojen kehitys on hyvällä tasolla ja ihmisten panostus liikkumiseen ja hyvinvointiin sekä kunnollinen talvi näkyvät Intersportien, Kesportien ja Budget Sportin myynneissä huikeana, lähes 50 prosentin kehityksenä, kommentoi aluejohtaja Jari Alanen tiedotteessa.

Tampereella avautuvat elokuussa uusi K-Supermarket Stockmannin yhteydessä, uusi K-Supermarket Kaleva kauppakeskus Kalessa ja lisäksi K-Market Tuulensuu Hämeenkadulla.

K-ryhmä tuotti taloudellista hyötyä vuonna 2020 Pirkanmaalle yhteensä 424,2 miljoonaa euroa. K-kauppiaiden ja Keskon tavaraostot maakunnasta olivat 326,5 miljoonaa euroa. Loppusumma koostuu investoinneista ja maksetuista palkoista sekä veroista.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut