Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koronavirusrokotukset etenevät Nokialla odotettua nopeammin – huomenna alkaa uuden ryhmän sähköinen ajanvaraus

Nokian koronavirusrokotukset etenevät suunniteltua nopeammin 60–64-vuotiaisiin, sillä riskiryhmien rokotusaikojen kysyntä on merkittävästi vähentynyt.

60–64-vuotiaat voivat varata rokotusaikoja tämän viikon torstaille ja perjantaille keskiviikosta kello 8 alkaen. Myös riskiryhmiin kuuluvien 16–64-vuotiaiden ja 65 vuotta täyttäneiden nokialaisten sähköinen rokotusajanvaraus on käynnissä.

Loppuviikon rokotusaikoja voi varata vain netissä osoitteessa nokia.terveytesi.fi. Ajanvaraus vaatii tunnistautumisen. Jos nettiajanvarauksessa ei ole tarjolla yhtään aikaa, ovat kaikki rokotusvuorot jo varattuja.

Niille, joilla ei ole käytettävissä nettiyhteyttä tai verkkopankkitunnuksia, varataan tietty määrä rokotusaikoja varattaviksi puhelimitse. Nokian kaupungin koronarokotusten ajanvarausnumero on auki seuraavan kerran tiistaina 4.5. kello 8 alkaen.

Ajanvaraukseen käytettävä numero on 03 5652 1108 (kello 8–14). Numerossa vastaa nauhoite, jos puhelimitse varattavat rokotusajat ovat täynnä.