Koronavirusrokotukset etenevät Nokialla odotettua nopeammin – huomenna alkaa uuden ryhmän sähköinen ajanvaraus

Koronarokotukset etenevät Nokialla suunniteltua nopeammin. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Nokian koronavirusrokotukset etenevät suunniteltua nopeammin 60–64-vuotiaisiin, sillä riskiryhmien rokotusaikojen kysyntä on merkittävästi vähentynyt.

60–64-vuotiaat voivat varata rokotusaikoja tämän viikon torstaille ja perjantaille keskiviikosta kello 8 alkaen. Myös riskiryhmiin kuuluvien 16–64-vuotiaiden ja 65 vuotta täyttäneiden nokialaisten sähköinen rokotusajanvaraus on käynnissä.

Loppuviikon rokotusaikoja voi varata vain netissä osoitteessa nokia.terveytesi.fi. Ajanvaraus vaatii tunnistautumisen. Jos nettiajanvarauksessa ei ole tarjolla yhtään aikaa, ovat kaikki rokotusvuorot jo varattuja.

Niille, joilla ei ole käytettävissä nettiyhteyttä tai verkkopankkitunnuksia, varataan tietty määrä rokotusaikoja varattaviksi puhelimitse. Nokian kaupungin koronarokotusten ajanvarausnumero on auki seuraavan kerran tiistaina 4.5. kello 8 alkaen.

Ajanvaraukseen käytettävä numero on 03 5652 1108 (kello 8–14). Numerossa vastaa nauhoite, jos puhelimitse varattavat rokotusajat ovat täynnä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut