Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tässä ovat Tampereen Stockmannin uuden ruokakaupan kauppiaat – kaupan sisälle ravintolamaailma

Jaro ja Terhi Salkoharju aloittavat Tampereen Stockmannin alakertaan valmistuvan K-Supermarketin kauppiaina. Kauppa avautuu asiakkaille elokuussa.

– Tuntuu hienolta lähteä vetämään K-Supermarketia, joka onkin paras mahdollinen vaihtoehto perinteikkään Stockmannin kaveriksi, Jaro Salkoharju kommentoi tiedotteessa.

Salkoharjut kertovat tiedotteessa, että kaupassa panostetaan laajaan valikoimaan ja palveluun. kaupan sisälle rakentuu ravintolamaailma, jossa voi syödä paikan päällä tai ostaa aterian mukaan.

Uuden K-Supermarketin henkilökunnan rekrytointi aloitetaan kesäkuun alussa. Työntekijöitä tarvitaan noin 25.

– Kaupan nimestä järjestämme nimikilpailun. Haluamme, että tamperelaiset itse saavat päättää keskustan herkkukauppansa nimen. Kilpailu järjestetään jo toukokuussa, Jaro lupaa tiedotteessa.

Jaro on aloittanut kauppauransa 13-vuotiaana 25 vuotta sitten vanhempiensa kaupassa Parkanossa.

– Siellä ensimmäinen toimenkuvani oli pahvien paalaaminen sekä pullopojan työt.

Kauppiasuran hän on aloittanut Harjavallan K-Market Myllyssä, joka kasvoi Jaron aikana K-Supermarketiksi. Harjavallasta hänen matkansa jatkui Poriin K-Supermarket Ruokaporin kauppiaaksi, missä hän on toiminut jo melkein 10 vuotta. Terhi on ammatiltaan sairaanhoitaja mutta hän on työskennellyt Jaron rinnalla kauppiaspuolisona jo useita vuosia.

Salkoharjujen perheeseen kuuluu kolme lasta, 10, 12 ja 15 vuotta. Lisäksi perheen ulkoilutarpeesta pitävät huolen kolme koiraa. Jaro kertoo harrastavansa jääkiekkoa ja uutena lajina padelia.

– Terhin kanssa yhteinen harrastuksemme on pitkät erämaavaellukset varsinkin Suomen Lapissa sekä muualla Pohjoismaissa. Se on hyvää vastapainoa kiireiselle elämälle ja siellä asiat saavat oikeat mittasuhteet. Koko perheen kanssa tykkäämme matkustaa niin koti- kuin ulkomaillakin aina, kun se on vain mahdollista.