Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Lenkkeilijä joutui silmittömän väkivallan uhriksi Kaupin metsässä: Ventovieraat pojat pysäyttivät, toinen piti kiinni ja toinen löi neljä kertaa puukolla

Kaupin ulkoilualueella syyskuussa 2020 lenkillä ollut mies joutui yhtäkkiä ja arvaamatta silmittömän väkivallanteon kohteeksi, jossa tarkoituksena oli aluesyyttäjä Hanna Ikosen mukaan surmaamistarkoitus. Kaksi alaikäistä poikaa on vastannut maanantaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa syytteeseen murhan yrityksestä.

Kaksi nuorta puukottivat itselleen ventovierasta miestä Kaupin metsässä – molempia syytetään nyt murhan yrityksestä

Kaupin ulkoilualueen puukotus käräjille huhtikuun viimeisellä viikolla – alaikäiset tekijät valitsivat uhrinsa täysin sattumalta

Kaupin ulkoilualueella on tapahtunut väkivallanteko – Poliisi kertoo ottaneensa epäillyt tekijät kiinni

Syyttäjän mukaan pojat ovat menneet Kauppiin vakaana tarkoituksenaan surmata joku miespuolinen henkilö. Pojat ovat pysäyttäneet lenkkeilijän, ja vaatineet tältä rahaa ja avaimet. Toinen pojista on tarttunut lenkkeilijään kiinni, ja toinen on lyönyt tätä rintaan kaksi kertaa puukolla. Uhri on kaatunut selälleen, jonka jälkeen pojat ovat käyneet maassa makaavan miehen kimppuun. Mies on onnistunut nousemaan maasta nopeasti. Tässä vaiheessa toinen pojista lyönyt tätä kaksi kertaa puukolla selkään.

Mies on onnistunut juoksemaan karkuun paikalta. Toinen selkään osuneista iskuista on ollut potentiaalisesti hengenvaarallinen, sillä se on ulottunut rintaontelojen puolelle ja aiheuttanut voimakkaan verenvuodon. Miehen henki on pelastunut siksi, että ulkopuoliset henkilöt ovat nähneet verisen miehen juoksevan karkuun ja hälyttäneet paikalle nopeasti ambulanssin.

Toinen pojista vastaa myös syytteeseen nuorena henkilönä tehdystä huumausainerikoksesta. Tämä on yhdessä toisen henkilön kanssa myynyt laittomasti sekä välittänyt amfetamiinia, marihuanaa ja metyylifenidaattia sisältäviä Concerta-tabletteja. Kauppaa on suoritettu Tor-verkossa kesäkuun ja elokuun 2020 välisenä aikana. Hän on myös pitänyt laittomasti hallussaan marihuanaa omaa käyttöään varten.