Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tullikamarin keittiölle uudet hallitsijat – Lounasta ja brunssia tarjoileva Brocco aloittaa vappuna

Tampereen Tullikamari siirtyy vappuna uuteen, aikakauteen, kun keittiön ottaa haltuunsa tamperelainen catering-alan yritys Brocco.

Se huolehtii lounaista, brunsseista, kesän terassiherkuista sekä Klubin ja Pakkahuoneen tapahtumien ruokatarjonnasta sekä artisticateringista.

Broccon mauista pääsee nauttimaan ensimmäisen kerran 1.5.2021 järjestettävällä vappubrunssilla. Uudistettu lounasbuffet aloittaa maanantaina 3. toukokuuta.

Miikka Lindqvist ja Janne Salonen perustivat Broccon alkukeväästä yhdessä Miikan puolison Annika Lindqvistin ja Mika Lylyn kanssa. Vaikka yritys on alkutaipaleellaan, kokeneella porukalla on takanaan pitkä yhteinen historia toisessa catering-alan firmassa, Bufferissa. Vuonna 2013 perustettu yritys tunnetaan parhaiten siitä, että se täyttää nälkäisten golfareiden vatsat Nokian ja Pirkkalan kenttien (Nokia River Golf, Pirkkala Golf) ravintoloissa.