Oletko rakastunut ja aloittanut seurustelun koronavuonna? Kerro meille tarinasi

Korona-aika on saattanut mutkistaa uuden seurustelusuhteen aloittamista. Teemasuomalainen tekee juttua aikuisten rakastumisesta ja seurustelun aloittamisesta korona-aikana.

Oletko sinä rakastunut ja aloittanut seurustelun koronavuonna? Missä ja miten seurustelu on alkanut? Asutteko samalla vai eri paikkakunnalla? Miten tapaamiset ovat onnistuneet? Onko korona-aika hankaloittanut tai vähentänyt tapaamisia normaalioloihin nähden?

Kerro meille rakastumisesta ja koronavuoden haasteista ja iloista seurustelussa. Kerro myös ikäsi ja asuinpaikkakuntasi. Lähetä vastauksesi sähköpostilla milja.kungas@teemasuomalainen.fi 30.4. mennessä. Juttu julkaistaan Mediatalo Keskisuomalaisen lehtien ja sanomalehti Karjalaisen hyvinvointiteemassa myös tässä lehdessä.

Etsimme juttuun myös koronavuonna rakastunutta paria haastatteluun ja kuvaukseen. Jos sinä ja kumppanisi olette tarvittaessa valmiit haastateltaviksi, laita vastauksesi mukaan tarkemmat yhteystietosi: nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä asuinpaikkakunta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut