Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tubecon laajentuu Tampereelle – Tubecon Games tulee Tampere-taloon elokuussa

Pohjoismaiden suurin vaikuttajatapahtuma, Tubecon, laajentuu Tampereelle. Tämä maamme suosituimmat tubettajat sekä vaikuttajat ja heidän yleisönsä kokoava tuhansien osallistujien festivaali on järjestetty aiemmin Helsingissä. Elokuussa tapahtuma valtaa Tampere-talon täysin uudenlaisen Tubecon Games -megatapahtuman kera.

Tubecon Games pidetään Tampere-talossa 20.–21. elokuuta. Tapahtuma sukeltaa viihteellisen pelaamisen maailmaan ja tarjoaa mahdollisuuden osallistua pelihaasteisiin ja turnauksiin sekä seurata omien suosikkien pelaamista ja tutustua uusimpiin peleihin ja trendeihin. Tubecon Games kattaa koko pelaamisen genren PC-pelaamisesta konsoli- ja mobiilipelaamiseen.

Tubecon Gamesiin osallistuu muun muassa suuri joukko alan vaikuttajia ja maamme suositumpia tubettajia, kuten Herbalisti, NikojaSanttu, MrJallu101, Jennysvoices, Mikirotta, Nedde, Namikolinx, Boheemi, ZoneVD ja Jaakko Parkkali.

Tubecon Games -tapahtumassa on luvassa muun muassa Suomen suurin PlayerUnknown’s Battlegrounds -turnaus, jossa tuhat pelaajaa pääsee kokeilemaan taitojaan. Lisäksi halukkaat voivat mm. haastaa ZoneVD:n Speedrun-maailmanennätyksen.

Yleisöllä on mahdollisuus päästä tapaamaan suosikkivaikuttajiaan ja esportspelaajia Meet & Greet -loungessa. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset tubettamisesta ja pelaamisesta kiinnostuneet. Tietyille alueille pääsevät kuitenkin vain 16 vuotta täyttäneet. Lisäksi ravintola-alueelle on pääsy vain 18 vuotta täyttäneillä.