Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kenestä tulee Ylöjärven uusi kaupunginjohtaja? – Ehdokkaat esittäytyvät asukkaille livestriimissä

Ylöjärven kaupunginjohtajaehdokkaat esittäytyvät kaupunkilaisille suorassa verkkolähetyksessä torstaina 29. huhtikuuta kello 18–19.

Livestriimiä voi seurata kaupungin kotisivuilla osoittessaa ylojarvi.fi/kaupunginjohtaja tai kaupungin Facebook-sivun kautta. Näiden sivujen kautta voi myös lähettää etukäteen kysymyksiä ehdokkaille. Kysymyksiä hyödynnetään verkkolähetyksen suunnittelussa. Lisäksi kustakin ehdokkaasta tuotetaan muutaman minuutin esittelyvideo.

Livestriimi lähetetään Akun Tehtaalta Ylöjärveltä. Lähetyksen juontaa ylöjärveläinen viestintäalan kouluttaja ja juontaja Johanna Pirttilahti.

Ylöjärven kaupunginjohtajaksi on ehdolla kolme ihmistä: 52-vuotias yhteiskuntatieteiden maisteri ja johtaja Peer Haataja Tampereen kauppakamarista, 47-vuotias valtiotieteiden maisteri ja kaupunginjohtaja Timo Nousiainen Torniosta sekä 44-vuotias diplomi-insinööri, kaupunkirakennejohtaja ja vt. kaupunginjohtaja Pauli Piiparinen Ylöjärveltä.

Ylöjärven tavoitteena on, että kaupunginjohtajan valinta käsitellään kaupunginhallituksessa 17. toukokuuta ja kaupunginvaltuusto valitsee uuden johtajan 24. toukokuuta.