Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Osallistu kilpailuun: Voita liput vappuaatolle, kun Mars kohtaa Venuksen viimeisen kerran – "Kyllä me vitsaillaan, montako perheriitaa ollaan aiheutettu"

Stand up: Vappuaaton livestriimaus on viimeinen mahdollisuus nähdä yli 30 000 katsojaa kerännyt Mars vs. Venus -parisuhdekomedia. Uusintaottelu on luvassa syksyllä.

OSALLISTU KILPAILUUN!

Tämä on vähän niin kuin Koronavappustriimi 2, pohtii teatterin ja viihteen monitoimimies ja suomalaisen stand upin vanha isäntä Riku Suokas.

Kyseessä Suokkaan puolisonsa Johanna Tohnin kanssa kirjoittama stand up -parisuhdekomedia Mars vs. Venus, jonka kaksikko esittää livestriiminä TTT-Klubilta vappuaattona.

– Tämä onkin periaatteessa viimeinen tilaisuus nähdä esitys, muistuttaa Tohni.

Suokas ja Tohni ovat syyskuun 2017 jälkeen esittäneet nyt näyttämöiltä poistuvan suosikkiesityksen noin 30 000 katsojalle.

Vappustriimit ovat jo perinne, sillä Suokkaan ajanlaskussa Koronavappustriimi 1 oli Vuonna 85 -näytelmän pohjalle rakennettu remix-livestreamkokonaisuus, joka veti vuosi sitten vappuaattona 11 000 katsojaa.

Mars vs. Venus pohtii naisten ja miesten erilaisuutta, kääntää ennakkoluulot päälaelleen, mutta todistaa niistä osan kuitenkin todeksi.

Lavalla tosielämän pariskunta pöllyttää toistensa ja parisuhteensa raivostuttavimpia ja rakastettavimpia puolia.

Kaksikko ei pelkää sitä, että kipupisteiden tökkiminen pilaa jonkun katsojapariskunnan vapun.

– Kyllä me vitsaillaan, montako perheriitaa ollaan aiheutettu, naurahtaa Suokas.

– Palaute on ollut ennemminkin sitä, että olo on esityksen jälkeen vapautunut: jes, joku muukin raivostuu samoista asioista, lisää Tohni.

Esitys on K-18. Tohni korostaa, että vaikka livestriimi esitetään jo kello 18 vappuaattona, on tallenne katsottavissa seitsemän vuorokautta eli vaikkapa myöhemmin vappuaaton iltana.

– Ei tämä silti Tamppia härskimpi ole, arvioi Suokas.

Korona-aika on ollut stand up -ammattilaisille monella tapaa poikkeustila. Edellisestä live-esiintymisestä on kulunut jo yli puoli vuotta.

Kumpikaan ei ole silti joutunut olemaan toimettomana. Tohni on tehnyt striimikeikkoja. Suokasta on työllistänyt Koskinen-tv-sarjan käsikirjoittaminen ja ohjaaminen.

Lisäksi kaksikkoa on työllistänyt Mars vs. Venus 2:n hiominen esityskuntoon. Uusintaottelun kantaesitys on TTT-Klubilla 24. syyskuuta.

Esityskuntoon se säädetään kiertueella Tampereen kaupunkiseudun lähiöpubeissa.

– Ne ovat vaikeita paikkoja stand upille. Jos ne toimivat siellä, ne toimivat täälläkin, pohtii Suokas.

Usko taiteenlajin paluuseen on vahva.

– Stand upillekin voi olla edessä kaikkien aikojen syksy. Patoutunutta tarvetta ihmisten ilmoille pääsemineen on paljon, vakuuttaa Suokas.

Vapun striimaus on Suokkaan ja Tohnin yhteistuotanto TTT-Klubin kanssa. Keikalla.fi-palvelussa esitettävän show’n liput lunastetaan Lippupisteen kautta.

OSALLISTU KILPAILUUN!