Keskusta haluaa saunalautat sivummalle Alarannasta – "Laiturilla kaupunkilaiset ja matkailijat voisivat istuskella ja nauttia kauniista järvimaisemasta ja suvannosta. Nyt edessä ovat saunalautat"

Saunalautat ovat yleistyneet Tampereen järvillä. Risto Aalto
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Keskustan Tampereen valtuustoryhmä haluaa saunalauttojen säilyttämisen paremmalle paikalle.

Nyt saunalauttalaituri on paraatipaikalla Laukontorin läheisyydessä Alarannassa.

– Laiturilla kaupunkilaiset ja matkailijat voisivat istuskella ja nauttia kauniista järvimaisemasta ja suvannosta. Nyt edessä ovat saunalautat. Niiden säilytys voitaisiin siirtää hiukan sivummalle ja nykyiseltä laiturilta vain otettaisiin ottaa kyytiin ja jätettäisiin matkustajat kyydistä, keskustan pormestariehdokas Jouni Ovaska sanoo tiedotteessa.

Kannanoton mukaan keskustan valtuustoryhmä ei halua ajaa saunalauttoja pois vaan toivoisi pikaisen ratkaisun, jolla viihtyvyyttä lisätään. Ovaska toivoo myös panostuksia siisteyteen.

– Laukontori pitäisi siivota myös varhain viikonloppuaamuisin yön juhlinnan jäljiltä. Samoin on saunalauttalaiturin ympäristön kanssa. Laiturilla on roskapusseja ja sotkua.

Keskustan valtuustoryhmä jättää tänään saunalauttojen siirrosta valtuustoaloitteen kaupunginvaltuustossa.

Kommentoi

Mainos: Pirkanmaan Osuuskauppa

Kuka olet ilman titteliäsi? Ihmisten työpaikan mallit kertovat

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut