Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Keskusta haluaa saunalautat sivummalle Alarannasta – "Laiturilla kaupunkilaiset ja matkailijat voisivat istuskella ja nauttia kauniista järvimaisemasta ja suvannosta. Nyt edessä ovat saunalautat"

Keskustan Tampereen valtuustoryhmä haluaa saunalauttojen säilyttämisen paremmalle paikalle.

Nyt saunalauttalaituri on paraatipaikalla Laukontorin läheisyydessä Alarannassa.

– Laiturilla kaupunkilaiset ja matkailijat voisivat istuskella ja nauttia kauniista järvimaisemasta ja suvannosta. Nyt edessä ovat saunalautat. Niiden säilytys voitaisiin siirtää hiukan sivummalle ja nykyiseltä laiturilta vain otettaisiin ottaa kyytiin ja jätettäisiin matkustajat kyydistä, keskustan pormestariehdokas Jouni Ovaska sanoo tiedotteessa.

Kannanoton mukaan keskustan valtuustoryhmä ei halua ajaa saunalauttoja pois vaan toivoisi pikaisen ratkaisun, jolla viihtyvyyttä lisätään. Ovaska toivoo myös panostuksia siisteyteen.

– Laukontori pitäisi siivota myös varhain viikonloppuaamuisin yön juhlinnan jäljiltä. Samoin on saunalauttalaiturin ympäristön kanssa. Laiturilla on roskapusseja ja sotkua.

Keskustan valtuustoryhmä jättää tänään saunalauttojen siirrosta valtuustoaloitteen kaupunginvaltuustossa.