Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Komediateatteri siirtää ensi-iltojaan – Korpelan kujanjuoksu ensi-iltaan heinäkuussa, loppukesälle lisää esityksiä

Tampereen Komediateatteri siirtää kesän ensi-iltojaan myöhemmäksi.

Uuden aikataulun mukaan Korpelan kujanjuoksun ensi-ilta on 7. heinäkuuta kello 18 (ennakko 6. heinäkuuta) ja viimeiset näytökset 22. elokuuta. Loppukesään on lisätty näytöksiä.

Alun perin näytelmän piti olla ohjelmistossa jo viime kesänä ja tämän vuoden ensi-illan 10. kesäkuuta.

Jukka Mäkisen ohjaaman ja yhdessä Heikki Luoman kanssa kirjoittaman uuden kesäkomedian rooleissa nähdään runsaasti tv-sarjan alkuperäisnäyttelijöitä. Aikataulumuutosten vuoksi Jaskan roolissa nähdään Janne Kataja heinäkuun ja Aku Sajakorpi elokuun näytöksissä.

Yhteistyössä Suomen Teatteriopiston kanssa valmistettavan lasten musiikkinäytelmän Hotelli Satuhahmon uusi ensi-ilta on 29. kesäkuuta kello 18 (ennakko 28. kesäkuuta) ja esitykset jatkuvat 26. elokuuta asti. Panu Raipian kirjoittaman ja ohjaaman ja Costello Hautamäen säveltämän uutuusnäytelmän kantaesityksen piti alun perin olla 8.5.2021.

Heinä-elokuun esitykset ovat myynnissä puolella yleisökapasiteetilla ja numeroimattomilla paikoilla, jotta teatteri pystyy reagoimaan mahdollisesti voimassa oleviin rajoituksiin yleisömäärän ja turvavälien suhteen.

Elokuun konserttien aikataulu on ennallaan. Samoin tulevan syksyn aikataulu. Tampereen Komediateatterin 30-vuotisjuhlavuoden pääensi-iltana nähdään Levätkää rauhassa, komisario Palmu 15. syyskuuta.