Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Salaperäinen veljeskunta otti Simo Frangénin Ottopojakseen – "Ihmiselle on tärkeää, että hänellä on jotakin turvallista, josta pitää kiinni. Minulle se on oluttuopin kahva""

Ilmari Kiannon Perinneyhdistys K.H.P.V. ry, eli Kohtuullisen Hutikan Pyhä Veljeskunta on valinnut tamperelaisen Simo Frangénin Ottopojakseen.

Veljeskunta valitsee vuosittain Ottopojaksi merkittävällä tavalla kunnostautuneen henkilön, joka toiminnallaan kunnioittaa Veljeskunnan arvoja.

Ottopoika-nimitys julkistetaan vuosittain perinneyhdistyksen perustaman valtakunnallisen Ottoviikon avajaispäivänä 17. huhtikuutan, joka on Oton nimipäivä. Viikko päättyy 23.4. Yrjön nimipäivään.

Simo Frangén tunnetaan juontajana, koomikkona ja käsikirjoittajana. Hän on tullut tutuksi Suomen kansalle radion, television ja lukuisten esiintymisten kautta, esim. Alivaltiosihteeri-yhtyeessä.

– Maailman myllerryksessä ihmiselle on tärkeää, että hänellä on jotakin turvallista, josta pitää kiinni. Minulle se on oluttuopin kahva. Oluttuopin tuttavallinen kättely antaa sisältöä elämään, yleisimmin puoli litraa kerrallaan, toteaa Frangén tervehdyksessään.

Veljeskunnan mukaan tämä asenne on yksi syistä Frangénin valintaan Ottopojaksi.

Simo Frangén on Veljeskunnan järjestyksessä 29. Ottopoika. Häntä ennen valituiksi tulleita on muun muassa Paavo Lipponen, Matti Salminen, Harri Holkeri, Vexi Salmi sekä Leif Segerstam ja viime vuonna Roman Schatz.