Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesta kehkeytyy kesäksi suuri padel-halli – 10 kentän rakentaminen alkaa toukokuussa

Padel Tampere Oy ja Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen kymmenen padel-kentän rakentamisesta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen C-halliin kesäkauden 2021 ajaksi.

Uusi padelOne-konsepti tuo pop-up-versiona toteutettavat maailmanluokan padel-kentät suureen hallitilaan nyt ensimmäistä kertaa.

Kentät rakennetaan toukokuun alkupuolella, pelaamaan pääsee jo kuun puolivälissä ja pelit C-hallissa jatkuvat aina elokuun loppuun saakka. Padel-halliksi väliaikaisesti muuntuva C-halli kantaa nimeä ”padelOne powered by TESC”. Pelivuorot varataan Padel Tampereen järjestelmien kautta.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen (TESC) hallit ovat olleet jo yli vuoden enemmän ja vähemmän tyhjinä. Vallitseva pandemiatilanne on vienyt monitoimihallista tapahtumat täydellisesti ja urheilutoimintakin on ollut hyvin rajoitettua. Keskuksen viidessä hallissa on kaikkiaan 31 500 neliötä, joista käyttöalaa on lähes 28 000 neliötä.

Padel-halli on avoinna joka päivä klo 7.30–21.30 toukokuun puolivälistä elokuun loppuun.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut