Aluehallintovirasto: Määräys turvavälien pitämisestä on edelleen voimassa Pirkanmaalla

Sisä-Suomen aluehallintoviraston perjantaina tekemällä päätöksellä tartuntatautilain pykälä 58 d mukainen määräys turvaväleistä pysyy voimassa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntien sekä Punkalaitumen kunnan alueella 19.4.–9.5.2021

PSHP-alueen toimijoiden on varmistettava yleisölle avoimissa tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitetuissa tiloissa, että henkilöiden väliset lähikontaktit voidaan tosiasiallisesti välttää.

Päätöstä ei sovelleta oppilaitosten toimintaan, varhaiskasvatukseen, ammattiurheilemiseen eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan.

Pirkanmaan alueella on voimassa useita paikallisia tartuntojen vähentämiseen tähtääviä suosituksia ja lisäksi aluehallintoviraston päätöksellä tartuntatautilain 58 § mukainen yli kuuden hengen kokoontumiset kieltävä kokoontumisrajoitus.

Tapahtumia voi järjestää sallitulla osallistujamäärällä, jos ne pystytään järjestämään terveysturvallisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä noudattaen. Aluehallintovirasto kuitenkin edelleen painokkaasti suosittelee, että turhia lähikontakteja jaksettaisiin sinnikkäästi välttää.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut