Pyynikki ja Hervanta mukana Vuoden kaupunginosa -kilpailussa – Kangasalta peräti 15 ehdokasta

Kotiseutuliitto valitsee jälleen Vuoden kaupunginosaa ja mukana on ehdokkaita Tampereelta ja lähikunnista.

Tampereelta mukana ovat Hervanta ja Pyynikki, Kangasalta Huutijärven kylä, Kangasalan kirkonkylä, Kirkkoharju, Kuhmalahti, Lentola, Nattari, Raikku, Raudanmaa, Ruutana, Saarikylät, Sahalahti, Suorama, Tiihala, Tursola ja Vatiala sekä Nokialta Siuro.

Kilpailussa haetaan erityisesti sellaista kaupunginosaa, jossa ihmiset, yhdistykset ja muut toimijat ovat yhdessä aktiivisia ja jossa on hyvä asua. Hyvässä kaupunginosassa toiminta on monipuolista ja kaikille avointa.

Vuoden kaupunginosa -palkinnolla Kotiseutuliitto korostaa kaupunginosien paikallistoimijoiden aktiivisuuden merkitystä kotiseudun viihtyvyyden ja yhteisöllisyyden rakentamisessa.

Kuka tahansa saa tehdä ehdotuksen Vuoden kaupunginosa -kilpailuun. Voittaja julkistetaan Flooran päivänä 13. toukokuuta.

Palkinto on jaettu vuodesta 2001 lähtien. Vuonna 2014 linjattiin, että jatkossa kilpailussa palkitaan vain kaupunkimaisia/urbaaneita alueita.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut