OnniBus.com alkaa myydä Nysse-lippuja verkkokaupassaan

OnniBus.com verkkokaupasta saa jatkossa myös Tampereen Nyssen paikallisliikennelippuja.

Tampere on kolmas kaupunki, jonka kanssa OnniBus aloitti eteenpäin katsovan yhteistyön. Myynnissä on tovin ollut jo Hämeenlinnan joukkoliikenteen ja Jyväskylän Linkin matkaliput.

Asiakkaan ostaessa OnniBusin sivuilta joko Onnibussin tai muun liikennöitsijän kaukoliikennelipun yhteistyökaupunkeihin, voi asiakas nyt lisätä ostoskoriin paikallisliikennelipun joko mennessä, tullessa tai molempina vaihtoehtoina.

– Haluamme tuoda kauppaamme tarjolle liikkumiseen liittyviä palveluita mahdollisimman laajasti. OnniBus.com ja OnniBus FLEX reittien lisäksi myymme jo useiden muiden liikennöitsijöiden kaukoliikennelippuja. Lisäämällä myyntiin paikallisliikenneliput, tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden itse suunnitella ja toteuttaa matkansa sujuvasti lähtöpaikasta aina määränpäähän asti, OnniBus.comin toimitusjohtaja Lauri Helke kertoo tiedotteessa.

Asiakas ostaa paikallisliikenneliput erillisinä lisätuotteina kaukoliikennelipun oston yhteydessä ja päättää itselleen sopivimman paikallisliikennevuoron OnniBus matkaan liittyen. Paikallisliikennelippu on aktivoitavissa käyttöön vuorokautta ennen ja jälkeen Onnibussimatkan. Paikallisliikennelippuja koskevat kunkin kaupungin omat ehdot esimerkiksi ikärajoihin, alennuksiin ja vyöhykkeisiin liittyen.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut