Tampere-talo ja Akun Tehdas tekivät liiketoimintakaupan – Tampere-talosta tulee syyskuussa Akun Tehtaan osakas

Tuskinpa Eppu Normaali-yhtyeellä oli vuosikymmeniä sitten aavistustakaan, mitä tarkoittaa vielä jonain päivänä käytännössä fraasi "työpaikkamme Akun Tehdas on".

Nimittäin: nyt Aku Syrjän perustama Akun Tehdas on solminut liiketoimintakaupan Tampere-talon kanssa, joka tarkoittaa muun muassa sitä, että Tampere-talosta tulee 1. syyskuuta alkaen Akun Tehtaan osakas. Kyse on isossa kuvassa liketoimintakaupasta, jossa Tampere-talon tekninen palvelu ja osa teknisestä kalustosta siirtyvät Akun Tehtaalle samaten syyskuun alusta lähtien.

– Tekninen laitteisto ja tekninen osaaminen ovat Tampere-talon onnistumisen edellytys ja tae. Tarvitsemme vahvan teknisen kumppanin, jonka kanssa rakennamme tulevaisuutta. Tampere-taloa ja Akun Tehdasta yhdistävät samankaltaiset arvot ja halu räätälöidä tinkimättömän laadukkaita palveluita asiakkaan tarpeiden mukaan, kommentoi Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas tiedotteessa.

Liiketoimintakaupan myötä kumppanit sitoutuvat pitkäaikaiseen yhteistyöhön. Tampere-talo Oy:stä tulee yksi Oy Aku’s Factory Ltd:n omistajista ja saa paikan yhtiön hallituksessa.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut