Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampere-talo ja Akun Tehdas tekivät liiketoimintakaupan – Tampere-talosta tulee syyskuussa Akun Tehtaan osakas

Tuskinpa Eppu Normaali-yhtyeellä oli vuosikymmeniä sitten aavistustakaan, mitä tarkoittaa vielä jonain päivänä käytännössä fraasi "työpaikkamme Akun Tehdas on".

Nimittäin: nyt Aku Syrjän perustama Akun Tehdas on solminut liiketoimintakaupan Tampere-talon kanssa, joka tarkoittaa muun muassa sitä, että Tampere-talosta tulee 1. syyskuuta alkaen Akun Tehtaan osakas. Kyse on isossa kuvassa liketoimintakaupasta, jossa Tampere-talon tekninen palvelu ja osa teknisestä kalustosta siirtyvät Akun Tehtaalle samaten syyskuun alusta lähtien.

– Tekninen laitteisto ja tekninen osaaminen ovat Tampere-talon onnistumisen edellytys ja tae. Tarvitsemme vahvan teknisen kumppanin, jonka kanssa rakennamme tulevaisuutta. Tampere-taloa ja Akun Tehdasta yhdistävät samankaltaiset arvot ja halu räätälöidä tinkimättömän laadukkaita palveluita asiakkaan tarpeiden mukaan, kommentoi Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas tiedotteessa.

Liiketoimintakaupan myötä kumppanit sitoutuvat pitkäaikaiseen yhteistyöhön. Tampere-talo Oy:stä tulee yksi Oy Aku’s Factory Ltd:n omistajista ja saa paikan yhtiön hallituksessa.