Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Uimahallien toiminta vapautuu maanantaista alkaen – Tampereella uintiajat on jaettu jaksoihin

Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän suositusten mukaisesti maanantaista alkaen uimahallien rajoituksia puretaan osittain siten, että lääkinnällisin perustein myönnetyn erityisuimakortin haltijoiden lisäksi mahdollistetaan myös lasten harrasteryhmien toiminta.

Tampereen uintikeskuksen, Pyynikin uimahallin sekä Tesoman uimahallin toiminta on jaettu päivän aikana erilaisiin aikajaksoihin, jotka mahdollistavat annettujen turvasuositusten noudattamisen.

Arkisin kello 8.30–13 osa allas-, pukeutumis- ja peseytymistiloista on varattu erityisryhmien lisäksi myös kouluryhmille. Tesoman uimahallissa edellisen lisäksi myös maanantaisin, keskiviikkoisin sekä Pyynikin uimahallissa tiistaisin ja torstaisin kello 17.00–20.30 lastenallas sekä osa pukeutumis- ja pesutiloista on varattu uimakouluryhmille.

Tampereen kaupunki muistuttaa, että uimahalleissa on muistettava noudattaa turvavälejä, käytettävä vahvan suosituksen mukaisesti maskia yleisissä tiloissa ja pukuhuoneissa sekä muistettava noudattaa käsihygieniaa.