Tampereen Teatteri peruu kaikki kevään esityksensä – viimeinen striimaus 17. huhtikuuta

Teatterinjohtaja Mikko Kanninen kommentoi koronan vaikutuksia Tampereen Teatterin toimintaan myös omakohtaisesta näkökulmasta. Petteri Mäkinen ja WSOY
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tampereen Teatteri on päättänyt perua kaikki kevään esityksensä. Syynä on koronavuosi, joka on pudottanut dramaattisesti katsojalukuja.

Näytäntökaudella 2020–2021 teatterissa ehdittiin esittää kolmella näyttämöllä vain 164 esitystä ennen kuin koronarajoitukset keskeyttivät esitystoiminnan. Syyskuusta marraskuuhun esityksissä kävi turvaväleillä yhteensä 19 143 katsojaa.

– Olen kiitollinen jokaisesta katsojasta. Kulunut koronavuosi jää varmasti meidän kaikkien muistiin, teatterinjohtaja Mikko Kanninen sanoo tiedotteessa.

– Ja minä jään Tampereen Teatterin historiankirjoihin johtajana, jonka ensimmäisenä vuotena katsojaluku putosi yli 100 000 katsojalla.

Tampereen Teatterin ohjelmistoa ovat korona-aikaan täyttäneet livestriimaukset. Tällä viikolla nähdään viimeiset suorat lähetykset kriitikkojen ja striimiyleisön kehut saaneesta Saatana saapuu Moskovaan -näytelmästä: viimeinen on vuorossa lauantaina kello 19 alkaen.

Livestriimaukset ovat katsottavissa Keikalla.fi-sivustolla, esityksestä ei muodostu tallennetta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut