Sekava kvartetti työnsi auton irti penkasta ja lähti sitten seilaamaan pitkin maantietä Lempäälässä – kuljettaja oli etsintäkuulutettu ja humalassa

Poliisille tuli perjantaina hieman ennen puolta yötä hätäkeskuksen kautta tieto, että Lempäälässä ajoneuvo on ajanut penkkaan ja ajoneuvon ulkopuolella on päihtyneeltä vaikuttaneita henkilöitä.

Auto oli kuitenkin saatu irti penkasta. Hetken päästä hätäkeskus ilmoitti poliisille, että ajoneuvo on lähtenyt paikalta Hauralan suuntaan. Poliisipartion saapuessa alueelle vastaan oli ajanut tuntomerkkeihin sopiva ajoneuvo, joka seilasi tiellä. Poliisipartio pysäytti ajoneuvon, jonka kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta.

Rekisteritietojen mukaan ajoneuvossa oli kaksi istumapaikkaa. Henkilöauton kyydissä oli kuljettajan lisäksi kolme henkilöä. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Kuljettajalla oli voimassa oleva etsintäkuulutus ja hänet toimitettiin Tampereen poliisiasemalle. Kyydissä olevaa matkustajaa epäillään syyllistyneen kulkuneuvon luovuttamiseen juopuneelle.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut