Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tapparan ja Kärppien maanantain matsista ei puuttunut tunnetta – päävalmentaja vaati oikeutta, porilainen päätuomari vastasi kirosanaa huutamalla

Tapparan ja Kärppien välisen kamppailun lopputulos jätti maanantai-iltana tamperelaisittain toivomisen varaa, ja hankaloitti kirvesrintojen kamppailua pääsystä kahdeksan parhaan joukkoon.

Oululaiset voittivat ottelun lopulta 4-1, mutta lopputulos ei jäänyt välttämättä illan kiinnostavimmaksi anniksi.

Sen sijaan eniten huomiota sai Tappara-valmentaja Jussi Tapolan raivokas protestointi Kärppien kolmannen maalin jälkeen. Tapolan mielestä Kärppien Mika Pyörälä oli osunut Tappara-maalivahti Christian Heljangon räpylään ennen kuin kiekko meni maaliin.

Tästä seurasi värikäs sananvaihto ottelun päätuomarin, porilaisen Antti Bomanin kanssa. Hän ei ollut Tapolan mukaan alkuun kiinnostunut tarkistamaan tilannetta videolta.

– Sitten sanoin, että no me haastetaan. Hän sanoi, että ei suostu. Mun piti vääntää ja tapella, että saadaan haasto aikaan.

Tämän jälkeen Boman meni varsin vauhdikkaasti tarkistamaan tilannetta. Ottelutallenteelta on nähtävissä, kun päätuomari näyttää keskelle maalin merkiksi ja huutaa varsin painokkaasti viisikirjaimista suomenkielistä kirosanaa Tapparan vaihtoaition suuntaan.