Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rockfestiä ei ehditty järjestää Tampereella kertaakaan eikä järjestetä lähitulevaisuudessakaan – tapahtuma palaa Hyvinkäälle

Rockfest-tapahtuma palaa ensi vuonna Hyvinkään lentokentälle. Hyvinkään kaupunki ja tapahtumajärjestäjä Nelonen Media Live julkistivat maanantaina kolmivuotisen yhteistyösopimuksen.

Sopimus kattaa vuodet 2022–2024 ja sisältää option kolmesta lisävuodesta.

Sopimukseen sisältyy kaupungin taloudellista panostusta ja teknistä tukea tapahtumapaikan infran rakentamisessa.

– Hyvinkään strategisessa kehittämisessä on panostettu kaupungin kehittämiseen aktiivisena tapahtumakaupunkina, ja sopimus Rockfestin järjestämisestä on osa tätä työtä, sanoo kaupunginjohtaja Jyrki Mattila.

Kaupunki investoi tapahtumaan yhteensä 400 000 euroa. Sillä rakennetaan lentokentälle vesi-, viemäri- ja sähköliittymiä. Kaupunki sitoutuu Mattilan mukaan myös ostamaan tapahtuman pääsylippuja 10 000 eurolla.

Rockfest järjestettiin Hyvinkäällä 2018 ja 2019.

Viime vuonna tapahtuman oli määrä siirtyä Tampereelle, mutta se peruuntui koronarajoitusten takia. Korona estää tapahtuman järjestämisen myös tänä vuonna.

– Hyvinkään myönteinen asenne tapahtumien kehittämiseen sekä kaupungin ja lentokentän hyvä sijainti keskellä Etelä-Suomea luovat edellytykset Rockfestin kasvulle merkittäväksi rocktapahtumaksi, sanoo Nelonen Media Liven tapahtumajohtaja Riikka Fagerholm tiedotteessa.

Hänen mukaansa 2022 tavoite on houkutella Hyvinkäälle yli 60 000 kävijää.